Specialisté na venkovní sprchy
Doprava zdarma
Garance nejlepší ceny
Zákaznický servis 775 010 189

Proč nemáme v nabídce zahradní sprchy značky Gardena?

Proč nemáme v nabídce zahradní sprchy značky Gardena?Často se nás ptáte, proč nenabízíme levné zahradní sprchy od značky Gardena. Skutečnost je taková, že bez Gardeny by nevzniknul náš e-shop venkovnisprchy.cz.

Před pár lety jsem smýšlel stejně jako zákazníci zahradních sprch Gardena. Jeden horký den následoval druhý, děti prchaly do chládku v domě nebo na terase dováděly se zahradní hadicí. Rozhodl jsem se vyrazit do hobby marketu, kde jsem koupil zahradní sprchu asi za  1 000 Kč – jaká výhodná koupě. Koupí zahradní sprchy jsem tak konečně mohl vymezit tzv. cákací zónu.

Tolik teorie, teď k praxi:

  • Obtížná instalace: zdá se, že průměrná česká půda nesplňuje podmínky pro umístění Gardeny.  Pro nás to znamenalo, že nebylo téměř možné zapíchnout hrot sprchy do tvrdé země.

  • Použití problematické: sprchu jsme mohli regulovat jen za pomoci někoho dalšího, protože hrot sprchy v zemi téměř nedržel. Ani proud vody nebyl žádný hit. Voda stříkala i různě kolem, ale člověk to tak bral – bylo to holt levné.

  • Nevhodné pro děti: naše děti (5 a 7 let) si nemohly sprchu samy regulovat aniž by sprchu nepřevrhly. Takže příští týden jsem opět vyrazil do hobby marketu a přinesl jsem si pytel cementu a vylil jsem podlahu betonem. Sprcha by se tak už neměla převrhnout, ale i tak nestojí úplně rovně – smutný pohled.

  • Krátká životnost: na začátku července postaveno, v půli září už bylo po sprše. Sprchová hadice praskla.

Vlastně jsem byl rád, že kapitola zahradní sprcha Gardena byla tak rychle za námi. Zjistil jsem, že zahradní sprcha je skvělá věc a to nejen pro děti. Uvědomil jsem si ale, že za 1 000 Kč člověk nemůže očekávat, že mu sprcha dlouho vydrží. A protože neexistoval žádný specializovaný e-shop na venkovní sprchy, jeden jsme založili!

Že se plast úplně nehodí pro zahradní příslušenství, ví dobře i Gardena. Proto nabízí také svojí „prémiovou sérii“ z kovu.

Pořídit Gardenu má smysl, pokud plánujete dětskou oslavu a za předpokladu, že vyřešíte problém se špatnou stabilitou.

Kdo si chce déle zahradní sprchu užít, může si např. pořídit sprchu Ibiza od značky Ideal Eichenwald za 18 800 Kč.

Gerd Prior

Myš ve sprše

Zugehörige Produkte

Nejprodávanější
Nejprodávanější
Nejprodávanější
Nejprodávanější
- 2 932 Kč
Zahradní­ sprcha Incendio

25 118 Kč 28 050 Kč* (Ušetřeno 10.45 %)